CHLEB KUKURYDZIANY Z ZIARNAMI SŁONECZNIKA BEZGLUTENOWY BIO 500 g - SCHNITZER

Dostępność: mała ilość
Wysyłka w: 48-72 godziny
Cena: 18,03 zł 18.03
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI: Woda, skrobia kukurydziana* (30%), zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), ziarna słonecznika* (6%), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* (3%), olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski babki płesznik*, białko grochowe*, błonnik jabłkowy*, sól morska, drożdże, substancja zagęszczająca: guma guar*, ksantan, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Wyjąć z opakowania i włożyć do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.

INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna: 871 kJ/ 207 kcal

Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g

Węglowodany: 31,4 g w tym cukry: 1,3 g

Błonnik: 6,6 g

Białko: 4,1 g

Sól: 1,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)

WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI

WEGAŃSKI: WEGAŃSKI

Certyfikat bio: jest

Kraj Producenta: Niemcy

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl