

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

MAKARON (Z PŁASKURKI) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI: Mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS: Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1445 kJ / 344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany - 68 g w tym cukry – 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: Tak
WEGAŃSKI: Tak
CERTYFIKAT BIO: Jest
Kraj Producenta: Włochy